KIPFANAAT JURRE SLACHT KIP (18+) | 101.TV

43
20Groot kipfanaat zijn en ondertussen vinden dat je ‘s werelds grootste dierenvriend bent. Dat vindt Jurre van zichzelf wat krom. Verandert zijn visie wanneer hij op een diervriendelijke manier zijn eigen stukje vlees slacht?

Volg ons ook op Social Media:

Jurre Geluk

OVER 101.TV:
101.TV is een Nederlands digitaal themakanaal van publieke omroep BNN, dat sinds oktober 2006 uitzendt. De zender is via internet te ontvangen (bijvoorbeeld via Nederland 24 of Youtube), maar ook als digitaal themakanaal op de televisie.
Het kanaal is vooral gericht op een jeugdig publiek (13 – 34 jaar) en zendt 24 uur per dag programma’s uit voor deze doelgroep.

OVER BNN:
BNN is een Nederlandse publieke omroep. De omroep is in 1997 opgericht door Bart de Graaff en de focus ligt op het bereiken van tieners en jongvolwassenen. BNN produceert entertainment en informatieve programma’s, radioprogramma’s en speelfilms. Sommige programma’s stellen controversiële onderwerpen aan de kaak zoals het orgaandonortekort, drugs en seks.

Nguồn: https://offkilterbike.com

Xem thêm bài viết khác: https://offkilterbike.com/giai-tri/

43 COMMENTS

 1. Hoe heet die tune toen Corry dood ging, ik ga die bij me begrafenis gebruiken. Help een kill met ze begrafenis alsjeblieft ? ?

 2. zo moeilijk is het niet om een kip te slachten, als het maar op een nette manier gebeurd & ja als je kip wil eten zal het toch moeten gebeuren.

 3. Wtfff!!dute da moet nie gebeuren!die dieren sterven voor vlees winkels rijk te maken en omdat jij ze wilt eten

 4. Een kip slachten is heel anders dan een rund of een varken. En voor de mensen die zeggen, ze gaan dood terwijl ze stress hebben, weten niet waar ze over praten… anders heb je hoogstwaarschijnlijk stressvlees (en ja dan bestaat). Als je dat hebt, hoeven de meeste slagers of supermarkten dit vlees niet meer, dus ze laten (in ieder geval een rund of varken) zonder stress dood gaan. Bij een kip ziet het er wel bruter uit, maarja who cares, kip is kip

 5. 5:07 ook echt "het moet gebeuren" het moet helemaal niet gebeuren, alleen jij wil dat het gebeurt door het te eten…

 6. Vooral dat er meerdere keren gezegd wordt “het moet nou eenmaal gebeuren” nee lol het moet helemaal niet. Mensen willen dit graag, daarom gebeurt t.

 7. Als het zo walgelijk is om naar te kijken, waarom doen we het dan? Er zijn genoeg diervriendelijke alternatieven.

 8. Dit is zo wreed, Ik ga niet stoppen met het eten van kippen maar Ik ga sowieso wat minder kip eten -R.I.P. Kippen?

 9. gecondoleerd met het verlies van kip Corrie/Korrie R.I.P. rust zacht veel sterkte met het verlies van je kip nogmaals gecondoleerd

 10. 5:08 ik vind het echt zo vervelt dat hij zegt “dit moet gebeuren” wrm zou het moeten, ik vind het zo naar als mensen het zielig vinden enzo en vervolgens gwn vlees blijven eten?

 11. ik vind het heel zielig eerlijk gezegd en ja indd het moet anders komen er ook teveel dieren maar doe het wel gewoon 100 procent pijnloos vroeger werden mensen ook onthoofd maar dat gebeurde toch ook gewoon in 1x? maar bij een dier is dat teveel gevraagd sorry hoor maar wij zijn ook gewoon dieren doe ff normaal

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here