Sahil's Drunken Safari #1 Kapot Lamme Mensen Aaien & Voeren | 101.TV

22
12Sahil Amar Aissa the First, a young explorer from North-Africa, is on a mission to roam the plains of The Netherlands and study, and learn more about one of the most dangerous species of the homo sapien; the Drunkus Maximus.

Sahil Amar Aissa de 1e, een jonge ontdekkingsreiziger uit Noord-Afrika, is op een missie om rond te struinen over de grote vlaktes van Nederland en het gedrag te bestuderen en meer te leren over de gevaarlijkste soort onder de Homo Sapiens: de Drunkus Maximus.

Volg ons ook op Social Media:

Sahil Amar Aissa:

OVER 101.TV:
101.TV is een Nederlands digitaal themakanaal van publieke omroep BNN, dat sinds oktober 2006 uitzendt. De zender is via internet te ontvangen (bijvoorbeeld via Nederland 24 of Youtube), maar ook als digitaal themakanaal op de televisie.
Het kanaal is vooral gericht op een jeugdig publiek (13 – 34 jaar) en zendt 24 uur per dag programma’s uit voor deze doelgroep.

OVER BNN:
BNN is een Nederlandse publieke omroep. De omroep is in 1997 opgericht door Bart de Graaff en de focus ligt op het bereiken van tieners en jongvolwassenen. BNN produceert entertainment en informatieve programma’s, radioprogramma’s en speelfilms. Sommige programma’s stellen controversiële onderwerpen aan de kaak zoals het orgaandonortekort, drugs en seks.

Nguồn: https://offkilterbike.com

Xem thêm bài viết khác: https://offkilterbike.com/giai-tri/

22 COMMENTS

  1. Haha Sahil hier 1,5K views heb 't op dumpert gegooid daar al 100.000 views!!
    http://www.dumpert.nl/mediabase/6945603/b7c9ef9b

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here